Om mig

Mit navn er Lars Ditlev Pedersen. Til daglig administrerer jeg ditlevart.dk, hvor jeg fokuserer på at lave arkitekturfotografi i høj kvalitet til fornuftige priser. Jeg er bosiddende i Nordjylland, men opererer i hele Danmark, ud fra den holdning at jeg gerne vil ud at fotografere de fedeste projekter i DK. Jeg nyder at opleve arkitektur og se lyset virke på overfladerne.

I 2013 blev jeg færdig som arkitekt ved Aalborg Universitet, og har sidenhen arbejdet med forskellige grene af arkitekturen indtil jeg i 2015 valgte at starte min egen virksomhed, hovedsageligt som fotograf, men med et godt øje for arkitekturen. Her har jeg dygtiggjort mig i fotografiet som medie, og jeg bevæger mig hele tiden videre i mediet og fornyer mine services såvel mine evner. Derfor er det ikke blot fotografiet jeg kan være behjælpelig med, men også hjælp til stil og markedsføring ved brug af billederne.

I 2016 Uddannedes jeg dronepilot, hvor jeg samtidig har fået en større drone til erhvervsmæssig flyvning. Dette gør mig i stand til at udføre droneoperationer inden for bygrænserne. På min drone er påmonteret et lille spejlrefleks kamera, som optager rigtig flotte fotos, men også video om ønsket.

 

Udstyr

Spejlrefleks: Canon 5Dsr (50mp, 8688px x 5792px) + Canon 11-24mm f/4.0L + Canon 100mm f/2.8L

Drone: DJI Inspire v2 + Zenmuse X5 (21mp, 5280px x 3956px) + Olympus 12mm f/2.0

Min holdning til udstyr er, at mine kunder selvfølgelig skal have den bedst mulige kvalitet, hvorfor mit udstyr også er det nyeste på markedet. 

Priseksempler

1495,- ekskl. moms
lettere droneoptagelser (Gårdfoto).

3995,- ekskl. moms
5-10 færdigredigerede billeder af vilkårligt projekt.

495,- ekskl. moms 
Pr. billede fra min billededatabase, som kan ses her på siden.

3 kr/km ekskl. moms
Ved kørsel over 50km.

Kunder

Jeg henvender mig til byggebranchen i generel form både fra jorden og luften. Jeg har en forkærlighed i at fotografere produkter som er en del af arkitekturen, da jeg tror på at helheden sælger bedre end individuelle produktfotos. Derfor er produktleverandørere, Byggevirksomheder og tegnestuer mine primære kunder, og giver derfor ofte gode muligheder og indgange til store projekter. 

 

Få et uforpligtende tilbud på en større opgave, så tag kontakt til mig. Jeg vil gerne afholde et møde med dig, hvis du er i tvivl om omfanget og stilen på dine nye billeder.

Tlf: 2843 8710 Mail: ldp@ditlev.net

Jeg ser frem til at høre fra dig! 

Med venlig hilsen
Lars Ditlev Pedersen, fotograf ved ditlevart.dk